2009. március 8., vasárnap

Figyelj, mert csal!

Pénteken mentünk vissza a dokihoz, hogy áldását adja a hétfői bölcsire!
Hivatalosan 08:00-10:30-ig tart a rendelése, így 07:45-re odamentünk, és 3. ak voltunk! :P Már volt előttünk egy testvér pár (lányok), és egy kissrác. Kb. 10 év körüliek!
Csenge az első pillanattól érdeklődve fordult feléjük, mit csinálnak, hogyan csinálják, stb. ... persze tudom én, hogy egy ilyen kis kíváncsi teremtés nagyon zavarba ejtő módon viselkedik, de a nagy gyerekeken azért ledöbbentem! Valahogy olyan kerge módon viselkedtek, rajtam nevetgéltek, (szemüveg) Csenge beszédén, stb...
Csenge: Szia! Szabó Csenge!
Nagyobbik leányzó: Anyaaaaaaa! Mit akar a baba????
Anyuka: Megmondta a nevét, mutatkozz be Te is!
NL: Én nem!

Kb. ebben a szellemben folytatódott a hangulat! :S
Csengusom elkérte a könyvet, amit vittünk magunkkal! (Bogyó és Babóca világot lát) Odavitte a kisebbik leányzóhoz, és meg szerette volna Neki mutatni, de a kislány mindig úgy fordult, hogy háttal legyen Csengének! De Csenge nem csüggedt! Leült a székre, ölbe vette a könyvet, és elkezdte "felolvasni" a nagyoknak!
Megmutatta ujjal Babócát, aki kacika, és Bogyót, aki csigfiú!
És láss csodát, a nagyok elkezdtek érdeklődni! Sőt, Csengével beszélgetni! Minden oldalon megkérdezték, hogy melyiket hogy hívják. (Persze Bogyó minden oldalon nagyon vicces volt, és hangos hahota kísérte, ahányszor kimondta!) :) De nem kell áám félteni Ricsajt, mert a következő oldalon, ahol rámutattak Bogyóra, lánykám kijelentette: Csigafiú! :D :D :D
Itt veszítette varázsát a könyv, és Csenge!
Ami viszont feltűnt, hogy egész érthetően és szépen elmesélte a történetet! :) Nagyon büszke voltam Rá!
Tudom én, hogy lesz egy kritikus korszak az Ő életében is, amikor valószínű ciki lesz egy kisebbel játszani, de remélem azért kordában fogom tudni tartani. (Esetleg egy kistesóval ,aki akkor lesz még icipici! ;))

Nagyon tudja manipulálni az embereket. És nem csak a felnőtteket. Nagyon ügyes! :)

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online