2009. március 1., vasárnap

Csenge humor!

Délutáni idill: Én a mosogatónál a szokásos "kedvenc" elfoglaltságomnak teszek eleget, eközben lánykám épp egy kis vizet kuncsorog ki Apától, mert Ő bizony most felmos. :P
Apa megkérdez, hogy hozza a papucsomat? Mert ugye pillanatokon belül el fog ázni a ház kb. a földszintig! Miközben nemet intettem, megkértem, hogy a kisasszony szandiját viszont kihozhatná. :) Meg is tette, és miután ráadta, Csengus megállapította, "Apa papucs!" Mondanom sem kell, nem kicsit kuncogtunk... Persze értettük, hogy mit szeretett volna mondani, de már kicsit zavaró, hogy enyire haragba van az igékkel. :O ("Apa is egye fel a papucsot!")

Este, mielőtt Apa elment volna itthonról, fodrászkodtak... persze én sem maradhattam ki, és miközben "szárította" a hajam, megjegyezte, hogy "Nem fáj!" Mondtam Neki, hogy persze, hogy nem fáj! Erre a kis árulkodós: "Apa fáj!" "Apának fáj?" "Igen!" Hát, látod, Apa már csak ilyen kényes! :$ és mielőtt bármelyikünk bármit mondhatott volna, kisasszony felkuncogott... szerintem értette a poént! :)

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online